WAT DOEN WE

Elk event vergt een specifieke formule en een gepersonaliseerde aanpak. La Strada is met zijn jarenlange ervaring perfect in staat om te luisteren naar wat u als klant wenst en dit om te zetten naar een uniek event. Onze benadering is altijd praktijkgericht. Dat wil zeggen dat wij focussen op een praktisch haalbaar voorstel en niet op een mooi klinkende, maar onuitvoerbare theorie.

Wij bieden u een totaalservice. Naast een zorgvuldig uitgekiend concept, geven wij ook de praktische ondersteuning om het concept te realiseren. We beschikken over stage equipment, decors, klank- en lichtmateriaal, multimedia... Onze eigen crew installeert alles met een doorgedreven precisie en gevoel voor stijl. We hebben dus de ervaring, kennis en materialen in huis om uw event succesvol te ondersteunen.

ONZE AANPAK

Eerst luisteren we naar de klant. Zo komen we te weten wat u precies in gedachten heeft, welke stijl en sfeer u wenst, of het gaat om een modeshow, business event, seminarie, expostand...

Vervolgens maken we een plan op van het event: de ideale opstelling en indeling, het optimale licht- en kleurgebruik, de meest efficiënte geluidsopstelling...

We overleggen intensief met u en bespreken de budgettering. We stemmen alles nogmaals af op uw wensen en finetunen zo ons plan.

Onze eigen mensen zorgen voor een 3D-visualisatie van uw event. U krijgt zo een perfect beeld van hoe uw event er in de realiteit zal uitzien. Proef op deze manier al van de sfeer nog voor het event plaatsheeft. 

De uitvoering van uw event wordt van a tot z uitgevoerd door La Strada. Met onze ervaring zorgen we ervoor dat alles perfect is uitgekiend en herleiden we uw zorgen tot een minimum.

La Strada streeft voortdurend naar verbetering en groei. Daarom volgen we uw project op en controleren we waar er al dan niet ruimte voor verbetering is. Op deze manier schaven we blijvend aan de kwaliteit van onze service.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.