La Strada heeft jarenlange ervaring in het organiseren van modeshows, zowel in België als in het buitenland. Merken, ontwerpers, verdelers en boetieks kunnen een beroep doen op onze totaalservice. We zorgen ervoor dat uw kledij optimaal tot zijn recht komt. Ook kappershows zijn een echte specialiteit van ons. We garanderen steeds een sfeer die volledig is afgestemd op het product dat in de kijker staat.

 

Totaalservice

Onze diensten stoppen niet bij het aanleveren van een sterk technisch concept voor uw event. We ondersteunen dit verder met tal van bijkomende diensten. We organiseren bijvoorbeeld ook uw backstage, styling en staan in voor de regie en coördinatie.

 

Modellen

La Strada heeft doorheen de jaren zelf een modellenbestand uitgebouwd. U hoeft dus zelf niet de moeite te doen om de juiste modellen uit te zoeken voor uw show. Onze zorgvuldig gecaste modellen zorgen ervoor dat uw collectie optimaal geshowd wordt.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.